woensdag 10 september 2014

Scheepjeswol CAL 2014

Schreven wij gisteren nog heel enthousiast over de Scheepjeswol CAL 2014, nu hebben wij besloten om de pakketten van onze website te verwijderen.

Wij ontvingen gisteren voor het eerst van de leverancier bericht over deze CAL. Er werd verteld dat er keuze was uit 2 kleurstellingen.
Nu blijkt dat op het moment dat dit bericht aan ons werd verzonden, het eerste pakket al was uitverkocht!

Wij betreuren deze gang van zaken. Het magazijn van de leverancier is enorm groot, en gezien het succes van de CAL van afgelopen jaar, had men naar onze mening beter behoren in te schatten hoeveel garen er op voorraad moet zijn om aan de vraag te voldoen.

Door pakketten in bepaalde, vooraf vastgelegde, kleurstellingen op te stellen, zou het voor de leverancier toch juist makkelijk moeten zijn om een goede voorraad te creeren van deze bepaalde kleuren.

Uiteraard is er nog de mogelijkheid om het 2e pakket te bestellen, maar wij verwachten dat ook dit pakket snel zal zijn uitverkocht, en willen niet nog meer mensen moeten teleurstellen door deze slechte voorbereiding van de leverancier.
Deze verwachting blijkt correct te zijn. Inmiddels is het 2e pakket geblokkeerd voor bestellingen!

Jammer dat de leverancier een CAL organiseert en daarbij zo'n slechte voorbereiding treft. Op FB wordt er om begrip gevraagd. Maar wij en onze collega's moeten nu onze klanten teleurstellen. En dat vinden wij ERG VERVELEND!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten