vrijdag 12 december 2014

geen kerstmarkt vandaag!

Ontzettend jammer, maar volstrekt begrijpelijk: de kerstmarkt in Schoonoord gaat vandaag niet door!

Vanwege de weerstomstandigheden is besloten dat het niet verantwoord is om een kerstmarkt te houden vandaag. Er is spoedoverleg geweest, en degenen die de kramen moeten opbouwen wilden het risico niet nemen dat er ongelukken zouden gebeuren.
Een heel wijs besluit!

Natuurlijk erg jammer, het leek ons erg leuk om op een kerstmarkt te mogen staan, we hadden er echt zin in. En we hebben nu wel heel veel met de hand gemaakte producten, die we op de markt te koop wilden aanbieden. Maar eens even over gaan denken wat we daar mee gaan doen. Want het is de enige kerstmarkt waar we stonden ingeschreven.

Misschien kunnen we ze ook wel via onze website gaan verkopen. Alhoewel de meeste bezoekers natuurlijk liever zelf aan de slag gaan. Nou ja, komt tijd komt raad, zeggen we dan maar.


1 opmerking:

  1. Hallo! Ik ben benieuwd of je de dropstrui met alpaca wol nog hebt afgemaakt. Ik wil zelf voor het eerst een trui in fair isle breien, top down, en had precies het patroon van drops in gedachten dat jij in "de paarse draad" bent gaan breien! En nog wel top down ook! Ik heb al geleerd van wat jij over het begin hebt verteld (even omrekenen van minderen naar meerderen, en opletten dat je de rug aan de goede kant doet) maar ik ben erg nieuwsgierig naar het eindresultaat! Ik weet dat dit geen reactie is op deze blog maar ik wist niet hoe ik je anders kon bereiken! Groetjes, Christel

    BeantwoordenVerwijderen