donderdag 11 december 2014

kerstmarkt Schoonoord (Dr)


Ja, toegegeven, het is alweer te lang geleden dat hier een berichtje werd geplaatst.
Dat komt niet omdat we hebben stilgezeten, integendeel!
We waren zo druk met het maken van van-alles-en-nog wat voor de kerstmarkt morgen, dat we gewoon er niet aan toe kwamen om alles te fotograferen en er hier melding van te maken.

Maar goed, morgen staan we dus op de kerstmarkt in Schoonoord (Drenthe).
De weersverwachtingen zien er niet best uit, eerder deze week stond er steeds droog weer en 's middags zelfs een zonnetje, maar nu harde wind en regen! Ach, we zien wel, hopelijk valt het mee, en wordt het gezellig (en) druk!

We verkopen uiteraard garens, boeken en naalden, maar wilden toch ook graag voor deze markt zelf het nodige maken. Dus hebben we druk gehaakt en gebreid, en hebben we een flinke voorraad aan mutsen, sjaals, wanten, polswarmers, maar ook omhaakte theelichthouders, en hangertjes voor in de kerstboom.

Heel veel staat al ingepakt, maar op het laatste moment toch nog snel even wat foto's gemaakt voordat het daar te donker voor werd.
De kwaliteit laat te wensen over, maar zo krijgen jullie toch een beeld van wat we zoal maakten:

 Mutsen, voor mannen, vrouwen en kinderen, met bijpassende sjaals.
Pannelappen, polswarmers, theelichthouders, kerstboomdecoratie, en zien jullie die 2 paar oranje wantjes? Zo op de foto niet goed te zien, maar het zijn Nemo-wanten, met vinnen en oogjes en een mond! Schattig he!

Hopelijk mogen we jullie morgen ontmoeten op de kerstmarkt, en zo niet, kijk dan nog eens lekker rond in onze webwinkel, deze maand hebben we nog extra veel (winter)garens in de aanbieding!Geen opmerkingen:

Een reactie posten