vrijdag 13 februari 2015

Handwerkbeurs Zwolle


Morgen gaan we naar de Handwerkbeurs in Zwolle!

Dat doen we al heel wat jaren, het is ons jaarlijkse dagje-uit geworden, waar we allebei naar uit kijken en veel plezier aan beleven.

Andere jaren hadden we allebei wel een wensenlijstje klaar, waar we naar wilden kijken en wat we wilden kopen. Dit jaar voor het eerst hebben we dat beiden niet.
Dus gewoon lekker blanco naar de beurs, misschien doen we (veel) inkopen, misschien kopen we er helemaal niets...maar dat laatste zou wel heel bijzonder zijn. Want er is zoveel te zien en te bewonderen,
Vorig jaar liepen we er rond met in ons achterhoofd de plannen om een eigen webshop te beginnen, dan kijk je toch wel met een andere blik naar het assortiment dat wordt aangeboden.
En dit jaar lopen we er dus als eigenaressen van onze webshop www.debreinaald.nl maar evengoed gewoon als handwerk-liefhebsters.

Mochten jullie er nog nooit geweest zijn, dan zou ik je van harte willen aanraden om er eens heen te gaan.
Er zijn veel stands (meer dan 160 exposanten!), vol met mooie wolletjes en stofjes en borduurspulletjes, spinnen en weven en nog veel meer.
Een van onze favoriete stands is Grootmoeders Knoopendoos, zoals jullie begrijpen is daar een enorme hoeveelheid knopen te koop, in allerlei soorten en maten en kleuren. Ze hebben het altijd heel slim opgesteld staan, gewoon een vierkant, gemaakt van 4 tafels, waar de verkopers dan in het midden staan. Er staan bakjes die je kunt gebruiken om de uitgekozen knoopjes in te doen totdat je wilt afrekenen. De knopen zitten allemaal op kaartjes, pet 2, 3, 4 enz knopen. En die liggen dan in mandjes gesorteerd, op materiaal, op kleur, enz. Heerlijke stand om rond te struinen, en het is de enige stand waar wij tot nu toe bij elk bezoek aan de beurs sowieso aankopen deden.

Iedereen die er morgen of overmorgen naar toe gaat: heel veel plezier!
En op zondag hebben de heren gratis entree!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten