zondag 1 februari 2015

Maandaanbieding februari


Het is de eerste van een nieuwe maand, en dat betekent weer een nieuwe aanbieding op onze website.
Terwijl de sneeuw hier naar beneden dwarrelde, heb ik vanmorgen de website aangepast.In de maand februari geven wij maar liefst 15% korting op alle sokkenwol!
Alle sokkenwol staat onder het kopje Maandaanbieding bij elkaar, dus dat is lekker makkelijk te vinden.

Vanmorgen dus al vroeg uit de veren, want de website past zichzelf niet aan.
De prijzen moesten worden aangepast (van/voor), de betreffende garens moesten verplaatst worden naar de Maandaanbieding, en, ook niet onbelangrijk, van alle garens moest worden gecontroleerd of de leverancier ze nog wel op voorraad heeft. De garens waarvan wijzelf weinig meer in voorraad hebben, en die bij de leverancier op dit moment niet zijn na te bestellen, hebben we op de website geblokkeerd voor bestellen. Zo voorkomen we dat we klanten moeten teleurstellen of dat ze lang moeten wachten op hun bestelling.

Dat is best een werk, en dat doen we dus met grote regelmaat. Als een garen op is bij de leverancier krijgen wij daar helaas geen melding van. We kunnen dat alleen zien door op de bestelpagina van de leverancier elk garen apart te controleren op bestelbaarheid.
Toch vind ik het wel leuk werk. Je bent toch bezig met bolletjes garen en kleurtjes, en ook al houd je ze niet in handen, ook hier kun je een stukje van je passie voor handwerken in kwijt. Ik althans wel.

Zo, nu allemaal hup naar www.debreinaald.nl en kiezen maar!
Fijne zondag allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten