zaterdag 25 april 2015

Zien we jullie morgen op de markt in Exloo?

 Morgen staan we op de markt in Exloo (Drenthe). De markt is van 11 tot 17 uur, in het centrum van dit lieflijke dorpje.
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het maken van allerlei spulletjes om te verkopen, zoals tas/sleutelhangers, onderzetters, pannelappen, een deurkrans, vlaggenlijntjes enz.
En daarnaast nemen we al deze snoepjes mee naar de markt.
Hierboven de Invicta Colour en Opal Hundertwasser, beide sokkenwol, maar er valt nog veel meer moois mee te maken. Van de Invicta heb ik een omslagdoek gehaakt, om als voorbeeld op de kraam te hangen. Heb er nog geen foto van gemaakt, en helaas is het nu aan het regenen hier, maar ik beloof morgen foto's van de kraam te maken, dan kunnen jullie hem alsnog zien.
Uiteraard hebben we ook nog effen sokkenwol bij ons, en de super noorse wol, de traditionele wol voor herensokken, in de volksmond ook wel geitenwollen sokken genoemd.

 Ook deze mooie garens gaan mee, Scheepjeswol Sunkissed en Stone Washed.
 En dit is eigenlijk ons favoriete garen: Scheepjeswol Marko. Op blogs kom ik het eigenlijk nooit tegen, en waarom? Geen idee, want dit is echt fantastisch garen. Het voelt super, superzacht aan, is 100% micro, voor naalddikte 31/2 - 4, 50 grams bol met looplengte van 125 meter.
Nu slechts € 1,85 per bol!
 Ook de Scheepjeswol Donna nemen we mee, Dit is samengesteld van 50% Merino wol en 50% acryl. Het kriebelt niet, dus is het uitstekend geschikt voor (kinder)kleding, naalddikte 3-4.
En uiteraard gaan er ook katoentjes mee. Het is immers voorjaar, en mensen gaan zomertruitjes e.d. maken. Dus gaan de Cotton8 en de Larra-garens mee naar de markt.

Verder hebben we natuurlijk ook benodigdheden bij ons zoals brei- en haaknaalden, stekenmarkeerders, en boeken, hele stapels boeken!

We hebben hele leuke marktaanbiedingen, die we hier natuurlijk nog niet kunnen verklappen, maar die beslist de moeite waard zijn!
Dus als je in de buurt bent, kom gezellig langs!

En wil je dan ook wat zon mee nemen, of in ieder geval voor ons duimen dat het morgen droog weer is, want wat dat betreft zit het ons echt tegen. We hebben tot nu toe steeds regen gehad als we op een markt stonden, en de weersverwachtingen zijn voor morgen niet goed.

Uiteraard zal ik hier z.s.m. een verslagje plaatsen van hoe de markt is geweest.

Iedereen een fijn weekend gewenst, en ook alvast een leuke Koningsdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten