zondag 5 juli 2015

Tour de France 2015


Afgelopen week heb ik genoten van het weer in Nederland.
Tja, ik weet dat het voor veel mensen te warm was, maar het kan mij niet warm genoeg zijn!
Als de temperatuur onder de 25 graden zakt, vind ik het niet echt lekker weer, dan krijg ik het koud, en gaan mijn spiertjes pijn doen. Vandaar ook dat ik altijd wel een paar sokken op de breinaalden heb staan, ik draag vrijwel het hele jaar door gebreide sokken.

Dus ja, ik heb de afgelopen week zeker wel zitten haken en breien. Maar niets is helemaal af, dus dat laat ik nog maar even niet zien.

Dit weekend heb ik geen naald in mijn handen gehad, want ik had wat anders te doen: samen met dochterlief zowel zaterdag als zondag naar de Tour de France!
Zaterdag hebben we letterlijk rondgelopen rond het parcours, en wat een feest was het! Zoveel vrolijke mensen, die voor alle renners juichten en applaudiseerden. Alleen toen Voeckler langs kwam riepen een paar mensen "boeh". Niet zo sportief, maar dat was dan ook het enige minder leuke wat we meemaakten.

Vandaag stonden we even buiten de stad Utrecht langs het parcours, en we hadden een mooie plek, waar we het allemaal goed konden bekijken. Er waren dreigende donkere wolken, maar gelukkig bleef het droog.

Wat een feest was het, en wat fijn dat er geen vervelende incidenten zijn geweest! We mogen trots zijn op ons kleine fietslandje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten