zondag 9 november 2014

Pittsburgh

Scheepjeswol heeft een prachtig garen in het assortiment: Pittsburgh.
Dit garen is samengesteld uit 40% wol en 60% acryl. Een heerlijk garen om mee te haken of te breien, en met naalddikte 4,5-5 zie je ook nog eens snel resultaat.
Het garen prikt absoluut niet en voelt heerlijk warm aan, een echt winter-aanrader dus! Voor een colsjaalponcho, zoals hierboven, of een lekkere col of warme sjaal, zoals hieronder:

Er is een ruime keuze in kleuren, en al meerdere klanten hebben dit garen bij ons besteld om er een lekker warme deken van te gaan maken. Leuk om dan te zien welke verschillende kleurencombinaties daarvoor worden gekozen. We kijken er naar uit om de eerste (foto's van de) resultaten te mogen zien.

Maar zoals jullie al zagen, kun je er veel meer van maken dan dekens.  
Op Ravelry zie je mooie voorbeelden:
een prachtig vest:
 een allerliefst baby-setje:
 En zoals we al schreven, er zijn heel kleuren, dus je kunt ook beginnen met een kleiner werkje, zoals deze polswarmers:
 of wat dacht je hiervan?

Kortom, een heel veelzijdig garen, wat veel warmte zal brengen in de komende koude wintermaanden.
En om het helemaal leuk te maken: de Pittsburgh is 1 van de garens die we nu in de aanbieding hebben. Normale prijs voor een bol van 100 gram (188 meter) is E 4,25 nu afgeprijsd voor E 3,83 voor zo'n grote 100-grams bol!

We hebben een flinke voorraad ingeslagen, en mocht er onverhoopt toch een kleur op raken, dan is dat binnen 1 dag bijbesteld, dus levering kan snel gebeuren!

Alle hierboven getoonde foto's komen van Ravelry. Een echte aanrader! Je meldt je eenmalig aan, kosteloos, en krijgt toegang tot een wereldwijde site waar haak-en breiliefhebbers elkaar treffen, hun creaties tonen, hulp bieden, patronen (vaak gratis) aanbieden enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten