maandag 24 november 2014

Druk!


Hallo allemaal,

Tjonge, wat is het hier druk geweest het afgelopen weekend!
Vanaf het begin van dit blog mochten we al bezoekers verwelkomen, en dat vinden we natuurlijk ontzettend leuk. En het aantal bezoekers stijgt gestaag, met soms een piek, meestal na het plaatsen van een nieuw berichtje, en in de weekenden, als mensen lekker de tijd hebben/nemen om blogs te lezen. Afgelopen weekend gaf een enorme piek in het bezoekersaantal, leuk, leuk, jullie zijn allemaal van harte welkom.

Inmiddels is Sint in het land gearriveerd, en uit goede bron hebben wij vernomen dat Hij blij is dat het "ouderwetse"  handwerken weer zo geliefd is geworden. Stonden er in de jaren negentig van de vorige eeuw en de eerste 10 jaren van deze eeuw op verlanglijstjes vooral wensen als wii's en tablets en spelcomputers en al dat soort spul waarbij men (min of meer non-actief) naar een schermpje kon gaan staren, nu bevatten die lijstjes steeds meer wensen om actief aan de slag te gaan, met naald en draad wel te verstaan.

Nou, wij willen Sint graag een handje helpen. En daarom zijn bij ons heel veel wintergarens in de aanbieding: 10% korting op alle Istex IJslandse wol en op Scheepjeswol Ambiance, Highlands, Peru, Pittsburgh, Verona en Vinci!
Al die mooie kleurtjes helemaal boven aan dit blogje zijn bolletjes Pittsburgh, en dat zijn ze nog niet eens allemaal, er zijn bijna 40 kleuren om uit te kiezen! Kijk maar eens onze website, daar staan ze allemaal bij elkaar.

De korting staat al op de website voor u ingevuld, dus al wat u hoeft te doen is de gewenste garens aanklikken, gewenste aantallen invullen, en de bestelling plaatsen.
Wij hebben veel op voorraad, en mocht er onverhoopt iets op raken, dan kunnen we het de volgende dag al binnen krijgen van onze leverancier, dus als u nu bestelt, is levering ruim voor 5 december gegarandeerd.

Veel handwerkplezier gewenst!
Hulp-pietjes Anja en Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten